360
Se alle våre dingser

Vi vet hva som begeistrer

360 grader med fantastiske produkter du nesten blir svimmel av

  Ingen resultater til disse kriteriene

 • Mac Book Pro Med Touch Bar

  MacBook Pro med Touch Bar

  Fra 18 990,-
  En genistrek du kan ta på. Den er raskere og kraftigere enn før, men likevel oppsiktsvekkende mye tynnere og lettere. Den har den mest fargerike og kystallklare skjermen som noen gang har eksistert på en bærbar Mac.
 • Mac Book Pro 13 Tommer

  MacBook Pro 13-tommer

  Fra 14 990,-
  Nyhet! Den er raskere og kraftigere enn før, men likevel oppsiktsvekkende mye tynnere og lettere. Den har den mest fargerike og kystallklare skjermen som noen gang har eksistert på en bærbar Mac.
 • I Phone 7

  iPhone 7

  Fra 7 390,-
  iPhone 7 byr på dramatiske forbedringer av de viktigste bruksområdene for iPhone. Den har fått avanserte nye kamerasystemer. Ytelsene og batteritiden er de beste i noen iPhone.
 • I Mac

  iMac 4K Retina

  Fra 14 990,-
  iMac har aldri hatt høyere ytelse, med raskere Intel Core-prosessor, kraftig grafikkprosessor i Radeon Pro 500- serien, Thunderbolt 3-tilkobling (USB-C) og en praktfull Retina 4K-skjerm med 43 prosent høyere lysstyrke og støtte for en milliard farger.
 • Ipadpro129

  iPad Pro 12,9"

  Fra 8 990,-
  12,9-tommeren er lett, enormt kapabel og kraftfull. Retina-skjermen – verdens mest avanserte skjerm – har fått ny design. Og A10X Fusion-chipen gjør den kraftigere enn de fleste bærbare PC‐er.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Apple Pencil

  Apple Pencil for iPad Pro

  1 099,-
  Velkjent, revolusjonerende og fullstendig ukjent. Selv om teknologien på innsiden er helt ulik alt annet Apple har laget, kjenner du igjen den velkjente følelsen når du begynner å bruke Apple Pencil. Den gir deg muligheten til å skape utallige effekter helt ned på pikselnivå, og større kreativ frihet enn noen gang før.
 • Ipadpro10

  iPad Pro 10,5"

  Fra 6 990,-
  10,5-tommeren er lett, men enormt kapabel og kraftfull. Retina-skjermen – verdens mest avanserte skjerm – har fått ny design. Og A10X Fusion-chipen gjør den kraftigere enn de fleste bærbare PC‐er.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Bluelounge Cablebox White

  Bluelounge CableBox

  299,-
  Nyhet! CableBox er en kabelorganisator som skjuler kabelrot under pulten, ved siden av datamaskinen eller bak TV-en. CableBox fungerer med både lange og brede overspenningsvern-forgreninger
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Libratone Zip Mini

  Libratone Zipp Mini høyttaler

  1 999,-
  Smakfull design og premium lydkvalitet, kombinert med mulighet for multiromslyd. Libratone Zipp kobler du enkelt og trådløst til din iPhone eller annen enhet via Bluetooth, AirPlay eller DNLA.
 • Bluesmart Smart Luggage

  Bluesmart smart koffert

  3 990,-
  Nyhet! Verdens første smarte koffert med innebygd GPS-sporing, mobillader og vekt.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Track R Bravo Sporingsbrikke

  TrackR Bravo sporingsbrikke

  299,-
  Er du en av de som stadig vekk legger fra deg nøklene, mister mobilen, glemmer veska eller andre ting? Da burde du ha TrackR. TrackR er en sporingsbrikke som bruker både GPS og lydsignaler for å markere hvor gjenglemte gjenstander befinner seg, så du på en enkel og effektiv måte kan finne de igjen.
 • Twelve South Hover Bar For I Pad Mini

  Twelve South HoverBar 3

  649,-
  Fleksibel arm som festes på iPad eller iPad mini nesten hvor som helst, slik at du kan bruke den håndfritt.
 • Twelve South Hi Rise For Mac Book

  Twelve South HiRise stativ for MacBook

  699,-
  Twelve South' HiRise for MacBook er det eneste høydejusterbare skrivebordsstativet som forvandler den bærbare datamaskinen til en behagelig stasjonær maskin.
 • Bose Soundlink Mini Ii Carbon Black

  Bose SoundLink Mini II

  1 999,-
  SoundLink Mini II gir fyldig, naturlig lyd med dyp bass for å gi deg en god lytteopplevelse. Høyttaleren kommer i et lett design og passer for deg som ofte er på farta! Nå også med innebygget mikrofon for bruk som høyttalertelefon!
 • Bose Quiet Comfort 35 Ae Wireless Silver

  Bose QuietComfort 35 trådløse hodetelefoner

  3 999,-
  Det beste fra Bose er nå trådløst. QuietComfort 35 leveres med bransjens beste støyreduksjon, slik at stille blir enda mer stille og musikken låter bedre. Så du bare kan lytte, uten forstyrrelser.
 • Bluelounge Posto Headphone Stand White

  Bluelounge Posto hodetelefonstativ

  199,-
  Elegant hodetelefonstativ som holder pulten ryddig når hodetelefonene ikke er i bruk.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Bo Beoplay H8 Hodetelefoner

  B&O Beoplay H8 hodetelefoner

  4 499,-
  Trådløse på-øret-hodetelefoner med aktiv støykansellering. Komplett med Bang & Olufsens velkjente fokus på kompromissløs lydkvalitet, utsøkt design og premium utførelse.
 • Beoplay A1 Høyttaleren

  B&O Beoplay A1 høyttaler

  2 699,-
  En designperle av en høyttaler med spilleglede langt utover sin fysiske størrelse. Beoplay A1 kan spille i opptil 24 timer før den trenger å lades.
 • Microsoft Office 365

  Microsoft Office 365

  649,-
  Office 365 Personal inneholder, i tillegg til de velkjente programmene Word®, Excel® og PowerPoint®, også Cloud services, så du har adgang til Office hvor og når du har bruk for det. Du kan bare logge inn, så har du online adgang til dine Office-filer og applikasjoner hvor som helst.
 • Royal Republiq Explorer Double Cognac

  Royal Republiq Explorer Double Veske

  1 499,-
  En klassisk skinnveske med tidløst design og enkle og elegante detaljer. Med flere rom for lagring av både laptop, telefon og andre ting er den både funksjonell og praktisk.
 • Bluelounge Sanctuary4 Charge Station

  Bluelounge Sanctuary4 ladestasjon

  999,-
  Nyhet! Sanctuary4 er en fireports ladestasjon for dine nettbrett og mobilenheter. Med totalt 4 ampere har den rikelig med kraft til å lade flere enheter samtidig.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Beats Solo3 Wireless On Ear Gold

  Beats Solo3 trådløse hodetelefoner

  2 990,-
  Nyhet! Med en batteritid på opptil 40 timer er Beats Solo3 trådløse hodetelefoner perfekte til hverdagsbruk. Med Fast Fuel får du tre timers avspilling etter bare fem minutter med lading. Gled deg over prisvinnende Beats-lyd overalt med trådløs Bluetooth-teknologi i klasse 1. De åpne øreklokkene med polstring er justerbare, så du kan stille dem inn så de er behagelige hele dagen.
 • Desk

  BlueLounge StudioDesk XL 150cm

  7 995,-
  Et tradisjonelt skrivebord med en moderne tvist. StudioDesk XL har et skjult rom for å gjemme kabler og strømforgrening, så du holder orden både på bordflaten og under pulten. XL-varianten har 30 cm lenger bordflate enn standardmodellen.
 • Beats EP åpne hodetelefoner

  990,-
  Beats EP åpne hodetelefoner spiller perfekt balansert lyd. Batteriløs design gir ubegrenset avspillingstid, og den elegante og kraftige rammen er forsterket med lett rustfritt stål.
 • Belkin 4000M Ah Power Pack Black

  Belkin MIXIT↑ 4000mAh strømbank

  299,-
  Kompakt strømbank med to USB-porter for lading av to enheter samtidig.
 • Belkin I Phone And Apple Watch Dock White

  Belkin iPhone og Apple Watch-dock

  999,-
  Lad opp både iPhone og Apple Watch med denne elegante docken fra Belkin.
 • Palette Gear Starter Kit

  Palette modulbaserte kontrollere

  2 590,-
  Palette startsett med 5 moduler tilbyr fotografer, videoredigere, musikere og gamere en raskere og mer intuitiv måte å samhandle med programmene på Macen.
 • Twelve South Headphone Stand Silver

  Twelve South Fermata hodetelefonstativ m/lader

  799,-
  Sett fra deg de trådløse hodetelefonene dine på det elegante stativet når de ikke er i bruk, og fyll samtidig opp batteriet med den integrerte Micro-USB-kabelen koblet til en medflgende vegglader.
 • Bluelounge Cable Drop Multi 2 Pack White

  Bluelounge CableDrop Multi 2-pakning

  99,-
  CableDrop Multi er en selvheftende kabelklips som holder flere kabler ankret til der du trenger dem. Pakken inneholder to kabelklips som holder opptil fire kabler hver.
 • Bluelounge Cable Drop 6 Pack White

  BlueLounge CableDrop 6-pakning

  99,-
  Med CableDrops slipper du å lete etter kablene som stadig har en tendens til å gli bak pulten så den er vanskelig å nå neste gang du trenger å bruke den.
 • Bluelounge Cablebox Mini White

  BlueLounge CableBox mini

  199,-
  CableBox Mini er en kabelorganisator som skjuler kabelrot under pulten, ved siden av datamaskinen eller bak TV-en. CableBox Mini fungerer med mindre forgreninger.
 • Bluelounge Smarte Merkelapper Quick Peek

  Bluelounge smarte merkelapper

  129,-
  Quick Peek inneholder 32 selvklebende smarte merkelapper som virker sammen med gratisappen Quick Peek for å hjelpe deg å holde oversikt over tingene dine.
 • Flic Smartknapp

  Flic smartknapp

  Fra 349,-
  Ta kontroll over appene og de tilkoblede enhetene i huset ditt med et enkelt knappetrykk.