360
Se alle våre dingser

Vi vet hva som begeistrer

360 grader med fantastiske produkter du nesten blir svimmel av

  Ingen resultater til disse kriteriene

 • Mac Book Pro Med Touch Bar

  MacBook Pro med Touch Bar

  Fra 18 990,-
  En genistrek du kan ta på. Den er raskere og kraftigere enn før, men likevel oppsiktsvekkende mye tynnere og lettere. Den har den mest fargerike og kystallklare skjermen som noen gang har eksistert på en bærbar Mac.
 • Mac Book Pro 13 Tommer

  MacBook Pro 13-tommer

  Fra 14 990,-
  Nyhet! Den er raskere og kraftigere enn før, men likevel oppsiktsvekkende mye tynnere og lettere. Den har den mest fargerike og kystallklare skjermen som noen gang har eksistert på en bærbar Mac.
 • I Phone 7

  iPhone 7

  Fra 7 390,-
  iPhone 7 byr på dramatiske forbedringer av de viktigste bruksområdene for iPhone. Den har fått avanserte nye kamerasystemer. Ytelsene og batteritiden er de beste i noen iPhone.
 • I Mac

  iMac 4K Retina

  Fra 14 990,-
  iMac har aldri hatt høyere ytelse, med raskere Intel Core-prosessor, kraftig grafikkprosessor i Radeon Pro 500- serien, Thunderbolt 3-tilkobling (USB-C) og en praktfull Retina 4K-skjerm med 43 prosent høyere lysstyrke og støtte for en milliard farger.
 • Ipadpro129

  iPad Pro 12,9"

  Fra 8 990,-
  12,9-tommeren er lett, enormt kapabel og kraftfull. Retina-skjermen – verdens mest avanserte skjerm – har fått ny design. Og A10X Fusion-chipen gjør den kraftigere enn de fleste bærbare PC‐er.
 • Apple Pencil

  Apple Pencil for iPad Pro

  1 099,-
  Velkjent, revolusjonerende og fullstendig ukjent. Selv om teknologien på innsiden er helt ulik alt annet Apple har laget, kjenner du igjen den velkjente følelsen når du begynner å bruke Apple Pencil. Den gir deg muligheten til å skape utallige effekter helt ned på pikselnivå, og større kreativ frihet enn noen gang før.
 • Ipadpro10

  iPad Pro 10,5"

  Fra 6 990,-
  10,5-tommeren er lett, men enormt kapabel og kraftfull. Retina-skjermen – verdens mest avanserte skjerm – har fått ny design. Og A10X Fusion-chipen gjør den kraftigere enn de fleste bærbare PC‐er.
 • Bluelounge Cablebox White

  Bluelounge CableBox

  299,-
  Nyhet! CableBox er en kabelorganisator som skjuler kabelrot under pulten, ved siden av datamaskinen eller bak TV-en. CableBox fungerer med både lange og brede overspenningsvern-forgreninger
 • Libratone Zip Mini

  Libratone Zipp Mini høyttaler

  1 999,-
  Smakfull design og premium lydkvalitet, kombinert med mulighet for multiromslyd. Libratone Zipp kobler du enkelt og trådløst til din iPhone eller annen enhet via Bluetooth, AirPlay eller DNLA.
 • Twelve South Hover Bar For I Pad Mini

  Twelve South HoverBar 3

  649,-
  Fleksibel arm som festes på iPad eller iPad mini nesten hvor som helst, slik at du kan bruke den håndfritt.
 • Twelve South Hi Rise For Mac Book

  Twelve South HiRise stativ for MacBook

  699,-
  Twelve South' HiRise for MacBook er det eneste høydejusterbare skrivebordsstativet som forvandler den bærbare datamaskinen til en behagelig stasjonær maskin.
 • Bose Soundlink Mini Ii Carbon Black

  Bose SoundLink Mini II

  1 999,-
  SoundLink Mini II gir fyldig, naturlig lyd med dyp bass for å gi deg en god lytteopplevelse. Høyttaleren kommer i et lett design og passer for deg som ofte er på farta! Nå også med innebygget mikrofon for bruk som høyttalertelefon!
 • Bose Quiet Comfort 35 Ae Wireless Silver

  Bose QuietComfort 35 trådløse hodetelefoner

  3 999,-
  Det beste fra Bose er nå trådløst. QuietComfort 35 leveres med bransjens beste støyreduksjon, slik at stille blir enda mer stille og musikken låter bedre. Så du bare kan lytte, uten forstyrrelser.
 • Bluelounge Posto Headphone Stand White

  Bluelounge Posto hodetelefonstativ

  199,-
  Elegant hodetelefonstativ som holder pulten ryddig når hodetelefonene ikke er i bruk.
 • Bo Beoplay H8 Hodetelefoner

  B&O Beoplay H8 hodetelefoner

  4 499,-
  Trådløse på-øret-hodetelefoner med aktiv støykansellering. Komplett med Bang & Olufsens velkjente fokus på kompromissløs lydkvalitet, utsøkt design og premium utførelse.
 • Beoplay A1 Høyttaleren

  B&O Beoplay A1 høyttaler

  2 699,-
  En designperle av en høyttaler med spilleglede langt utover sin fysiske størrelse. Beoplay A1 kan spille i opptil 24 timer før den trenger å lades.
 • Microsoft Office 365

  Microsoft Office 365

  649,-
  Office 365 Personal inneholder, i tillegg til de velkjente programmene Word®, Excel® og PowerPoint®, også Cloud services, så du har adgang til Office hvor og når du har bruk for det. Du kan bare logge inn, så har du online adgang til dine Office-filer og applikasjoner hvor som helst.
 • Royal Republiq Explorer Double Cognac

  Royal Republiq Explorer Double Veske

  1 499,-
  En klassisk skinnveske med tidløst design og enkle og elegante detaljer. Med flere rom for lagring av både laptop, telefon og andre ting er den både funksjonell og praktisk.
 • Bluelounge Sanctuary4 Charge Station

  Bluelounge Sanctuary4 ladestasjon

  999,-
  Nyhet! Sanctuary4 er en fireports ladestasjon for dine nettbrett og mobilenheter. Med totalt 4 ampere har den rikelig med kraft til å lade flere enheter samtidig.
 • Beats Solo3 Wireless On Ear Gold

  Beats Solo3 trådløse hodetelefoner

  2 990,-
  Nyhet! Med en batteritid på opptil 40 timer er Beats Solo3 trådløse hodetelefoner perfekte til hverdagsbruk. Med Fast Fuel får du tre timers avspilling etter bare fem minutter med lading. Gled deg over prisvinnende Beats-lyd overalt med trådløs Bluetooth-teknologi i klasse 1. De åpne øreklokkene med polstring er justerbare, så du kan stille dem inn så de er behagelige hele dagen.
 • Desk

  BlueLounge StudioDesk XL 150cm

  7 995,-
  Et tradisjonelt skrivebord med en moderne tvist. StudioDesk XL har et skjult rom for å gjemme kabler og strømforgrening, så du holder orden både på bordflaten og under pulten. XL-varianten har 30 cm lenger bordflate enn standardmodellen.
 • Beats EP åpne hodetelefoner

  990,-
  Beats EP åpne hodetelefoner spiller perfekt balansert lyd. Batteriløs design gir ubegrenset avspillingstid, og den elegante og kraftige rammen er forsterket med lett rustfritt stål.
 • Belkin 4000M Ah Power Pack Black

  Belkin MIXIT↑ 4000mAh strømbank

  299,-
  Kompakt strømbank med to USB-porter for lading av to enheter samtidig.
 • Twelve South Headphone Stand Silver

  Twelve South Fermata hodetelefonstativ m/lader

  799,-
  Sett fra deg de trådløse hodetelefonene dine på det elegante stativet når de ikke er i bruk, og fyll samtidig opp batteriet med den integrerte Micro-USB-kabelen koblet til en medflgende vegglader.
 • Bluelounge Cablebox Mini White

  BlueLounge CableBox mini

  199,-
  CableBox Mini er en kabelorganisator som skjuler kabelrot under pulten, ved siden av datamaskinen eller bak TV-en. CableBox Mini fungerer med mindre forgreninger.
 • Bluelounge Smarte Merkelapper Quick Peek

  Bluelounge smarte merkelapper

  129,-
  Quick Peek inneholder 32 selvklebende smarte merkelapper som virker sammen med gratisappen Quick Peek for å hjelpe deg å holde oversikt over tingene dine.
 • Flic Smartknapp

  Flic smartknapp

  Fra 349,-
  Ta kontroll over appene og de tilkoblede enhetene i huset ditt med et enkelt knappetrykk.
 • Tado Klimakontroller

  Tado° smart klimaanleggkontroller

  1 899,-
  Nå kan klimaanlegget tilpasse seg deg samtidig som det fungerer mer effektivt enn noen gang før. Med Tado° smart klimaanleggkontrollerkan du styre varmepumpen din fra hvor som helst, når som helst.
 • Tado799

  Tado° smart radiatortermostat

  799,-
  Tado° smart radiatortermostat lager profiler over tid som sørger for at oppvarmingen av nettopp ditt hjem er så effektiv som mulig. Kontroller flere rom eller soner separat med Tado°-appen.
 • Tado Smart Termostat

  Tado° smart termostat - starter kit v3

  2 799,-
  Spar strøm når du er borte. Når du kommer hjem er det alltid varmt og koselig. Tado° sørger for at det er rett temperatur hjemme hos deg, samtidig som du slipper å tenke på tidsinnstillinger og avanserte funksjoner.
 • Tado1999

  Tado° smart radiatortermostat - starter kit

  1 999,-
  Med Tado° smart radiatortermostat blir hverdagen mer behagelig – og mer praktisk med en kontrollerapp på iPhone eller iPad.
 • Netatmo Smart Radiatortermostat Startpakke

  Netatmo smart radiatortermostat - startpakke

  1 999,-
  Spar energi med en tidsplan basert på dine daglige rutiner. Radiatorventilene kobles automatisk med radiosignal til ditt trådløse nettverk slik at du kan styre radiatorene på din smarttelefon, uansett hvor du er.
 • Netatmo Smart Radiatortermostat

  Netatmo smart radiatortermostat

  799,-
  Netatmo smart radiatortermostat gir deg mulighet til å enkelt automatisere romtemperaturen i hjemmet. Med den medfølgende appen velger du selv når varmen skal være lav eller høy, eller når den skal slå seg av eller på.
 • Ring Floodlight Cam Hvit

  Ring Floodlight Cam

  3 299,-
  Få full oversikt med dette bevegelsesaktiverte utendørskamera med to innebygde lyskastere, sirene og toveis kommunikasjon. Se, lytt og snakk med noen på eiendommen din fra hvor som helst i verden.
 • Ring Spotlight Cam Battery Hvit

  Ring Spotlight Cam Battery

  2 499,-
  Beskytt og overvåk ditt hjem med Ring Spotlight Cam, et utendørskamera med Full HD oppløsning som lar deg høre og snakke med alle på din eiendom fra din telefon, nettbrett og PC.
 • Ring Spotlight Cam Wired Hvit

  Ring Spotlight Cam Wired

  2 499,-
  Beskytt og overvåk ditt hjem med Ring Spotlight Cam, et utendørskamera med Full HD oppløsning som lar deg høre og snakke med alle på din eiendom fra din telefon, nettbrett og PC.
 • Ring Video Doorbell

  Ring Video Doorbell 2 - smart ringeklokke

  2 199,-
  Følg med ditt hjem i krystallklar video i Full HD. Se, hør og snakk med besøkende uansett hvor du er. Med varsler som kommer øyeblikkelig på mobilen og toveis kommunikajson kan du enkelt svare de som ringer på.
 • Unknown

  Eplehuset feirer 15 år!

  0,-
  Se våre jubileumstilbud på ladegbegeistre.no
  Se film
  Se film
 • Ring Chime

  Ring Chime

  399,-
  Chime settes inn i et vanlig strømuttak og kobler til alle dine Ring-enheter, slik at du får varsel om når noen er utenfor eller ringer på døren i alle rom i ditt hjem, selv om du er ikke i nærheten av telefonen din.
 • Ring Spotlight Cam

  Ring Spotlight Cam Wired

  2 499,-
  Beskytt og overvåk ditt hjem med Ring Spotlight Cam. Utendørskamera med Full HD oppløsning som lar deg høre og snakke med alle på din eiendom fra din telefon, nettbrett og PC.
 • Ring Chime Pro

  Ring Chime Pro

  699,-
  Ring Chime Pro utvider til Wi-Fi singal og forsterker dine Ring varsler. Sett Chime Pro inn i et standard strømuttak, koble den til dine Ring enheter og få Ring varsler der du ønsker i hjemme.
 • I Phone X

  iPhone X

  Fra 10 990,-
  Ingenting annet enn skjerm. Dette har alltid vært visjonen for iPhone. En skjerm som er så oppslukende at den nærmest forsvinner når den er i bruk. Med intelligens som lystrer hvert minste trykk, ord eller til og med blikk.
 • I Phone8

  iPhone 8

  Fra 7 790,-
  iPhone 8 har en splitter ny design, utført i solid glass. En forbedret utgave av verdens mest populære kamera. Den smarteste og kraftigste chipen i en smarttelefon – noen gang.
 • Elgato Eve Thermo

  Elgato Eve Thermo - smart radiatortermostat

  799,-
  Lei av å skru på termostaten hver dag? Med Elgato Eve Thermo - smart radiatortermostat så kan du enkelt automatisere romtemperaturen basert på om du er hjemme, hva klokken er osv.
  Se film
  Se film
 • Tile Style

  Tile Pro Style sporingsbrikke - 2 pk.

  649,-
  Aldri mist det som betyr mest. Den nye Tile Style er den perfekte miksen av form og funksjon. Tile er en Bluetooth-tilkoblet sporingsbrikke som gjør det enkelt å finne igjen gjenglemte ting ved hjelp av lydsignaler og GPS.
 • Tile Style

  Tile Pro Style sporingsbrikke

  379,-
  Aldri mist the som betyr mest med den nye Tile Style, den perfekte miksen av form og funksjon. Tile er en Bluetooth-tilkoblet sporingsbrikke som benytter din iPhone sin GPS og lydsignaler for å markere hvor gjenglemte gjenstander befinner seg, så du på en enkel og effektiv måte kan finne de igjen.
 • Tile Pro Style Sporingsbrikke

  Tile Pro Style sporingsbrikke

  379,-
  Aldri mist the som betyr mest med den nye Tile Style, den perfekte miksen av form og funksjon. Tile er en Bluetooth-tilkoblet sporingsbrikke som benytter din iPhone sin GPS og lydsignaler for å markere hvor gjenglemte gjenstander befinner seg, så du på en enkel og effektiv måte kan finne de igjen.
 • Tile Sport Str

  Tile Pro Sport sporingsbrikke - 2 pk.

  649,-
  Robust og kraftig, den helt nye Tile Sport er klar for å finne tingene dine uansett hvor livet tar deg. Tile er en Bluetooth-tilkoblet sporingsbrikke som benytter din iPhone sin GPS og lydsignaler for å markere hvor gjenglemte gjenstander befinner seg, så du på en enkel og effektiv måte kan finne de igjen.
 • Tile Sport Str

  Tile Pro Sport sporingsbrikke

  379,-
  Robust og kraftig, den helt nye Tile Sport er klar for å finne tingene dine uansett hvor livet tar deg. Tile er en Bluetooth-tilkoblet sporingsbrikke som benytter din iPhone sin GPS og lydsignaler.
 • Tile Kombinasjon

  Tile Pro Sport og Style sporingsbrikke

  649,-
  Kombinasjonspakke med 1 stk robust og kraftig Tile Sport og 1 stk Tile Style. Tile er en Bluetooth-tilkoblet sporingsbrikke som gjør det enkelt å finne igjen gjenglemte ting ved hjelp av lydsignaler og GPS.
 • Elgato Eve Motion

  Elgato Eve Motion bevegelsessensor

  549,-
  Trådløs bevegelsesensor som fungerer sømløst sammen med annet HomeKit-støttet tilbehør. Sett på lyset og justér romtemperaturen bare ved å gå inn i rommet, eller få varsel på telefonen når bevegelse registreres i nærheten av der du plasserer sensoren.
  Se film
  Se film
 • Elgato Eve Degree

  Elgato Eve Degree temperatur og fukt sensor

  749,-
  Eve Degree-sensoren er elegant utført i anodisert aluminium, og gir presise målinger av temperatur, luftfuktighet og lufftrykk i hjemmet ditt. Eve Degree er også sertifisert for å tåle vannsprut (IPX3) slik at du kan bruke den utendørs.
  Se film
  Se film
 • Philips Hue Light Strips Plus V2 1 Meter Forlenger

  Philips Hue LightStrips Plus V2 1 meter forlenger

  249,-
  Forleng Philips Hue Lightstrip Plus med opptil 10 meter ved å legge til 1-meters skjøt, slik at du kan dekke større flater. Med Hue Lightstrip Plus får du topp fargekonsekvens fra første til siste skjøt.
  Se film
  Se film
 • Philips Hue Light Strips Plus V2

  Philips Hue LightStrips Plus V2

  799,-
  Den nye Philips Hue LightStrips Plus kommer med enda flere farger, nå får du i tillegg hvite nyanser. Nå kan du også utvide lysstrimlene dine opptil 10 meter med Philips Hue forlengelsessett. Disse fleksible lysstrimlene med tilkoblede LED-lys gir deg komplett kontroll over belysningen i hjemmet ditt.
 • Philips Hue Hvit Ambiance Enkeltpære Gu10

  Philips Hue hvit ambiance enkeltpære - GU10

  349,-
  Philips Hue hvit ambiance pærer gir hvitt lys av høy kvalitet som kan skrus opp og dimmes alt etter anledningen – og de kan styres fra hvor som helst via Hue-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
  Se film
  Se film
 • Philips Hue Go Stemningslampe

  Philips Hue Go stemningslampe

  899,-
  Lys opp enhver situasjon med Philips Hue Go – den mest allsidige lampen i hjemmet ditt, med en lyseffekt på opptil 300 lumen. Når Philips Hue Go er koblet til strøm, kan den farge veggene dine med opptil 16 millioner farger.
  Se film
  Se film
 • Philips Hue White Ambiance Enkeltpære E27

  Philips Hue White ambiance enkeltpære - E27

  349,-
  Philips Hue White ambiance pærer gir hvitt lys av høy kvalitet som kan skrus opp og dimmes alt etter anledningen – og de kan styres fra hvor som helst via Hue-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
  Se film
  Se film
 • Philips Hue Bloom Bordlampe

  Philips Hue Bloom bordlampe

  799,-
  Den perfekte fargeskiftende stemningslampen, styrt fra din iPhone eller iPad.
  Se film
  Se film
 • Philips Hue Pendellampe

  Philips Hue Beyond pendellampe

  4 599,-
  Med denne stilige Philips Hue Beyond LED pendellampen kan du endre stemningen i takt med det du holder på med. Lampen kontrolleres enkelt fra smartenheten din.
  Se film
  Se film
 • Philips Hue Beyond Taklampe

  Philips Hue Beyond taklampe

  4 599,-
  Med denne stilige Philips Hue Beyond LED taklampen kan du endre stemningen i takt med det du holder på med. Lampen styres enkelt fra smartenheten din.
  Se film
  Se film
 • Philips Hue Beyond Bordlampe

  Philips Hue Beyond bordlampe

  2 799,-
  Med denne stilige Philips Hue Beyond LED bordlampen kan du endre stemningen i takt med det du holder på med. Lampen kontrolleres enkelt fra smartenheten din.
  Se film
  Se film
 • Philips Hue Bevegelsessenor

  Philips Hue bevegelsessensor

  399,-
  Automatisk bevegelsessensor som slår på Hue-lysene dine når det registreres bevegelser. Batteridrevet og enkel å plassere hvor som helst i hjemmet!
  Se film
  Se film
 • Philips Hue Ambiance Startpakke E27

  Philips Hue Ambiance-startpakke E27

  1 189,-
  Med Philips Hue Ambiance-startpakken kan du lage ditt eget lysmiljø hjemme ved å bruke Apple iOS-enheten din. Last ned Philips Hue-appen og lag tilpassede lyssettinger for hvitt og farget lys, for å passe til aktivitet og humør.
 • Philips Hue Ambiance Fargepære Gu10

  Philips Hue ambiance fargepære - GU10

  599,-
  Philips Hue Ambiance-utvidelsespærer gir hvitt og farget lys av høy kvalitet som kan skrus opp og dimmes alt etter anledningen. Styres enkelt fra din smartenhet.
 • Philips Hue Ambiance Fargepære E14

  Philips Hue ambiance fargepære - E14

  549,-
  Philips Hue Ambiance-utvidelsespærer gir hvitt og farget lys av høy kvalitet som kan skrus opp og dimmes alt etter anledningen – og de kan styres fra hvor som helst via Hue-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
 • Philips Hue 2 Pk Ambiance Fargepærer E14

  Philips Hue 2 pakk ambiance fargepærer - E14

  949,-
  Philips Hue Ambiance-utvidelsespærer gir hvitt og farget lys av høy kvalitet som kan skrus opp og dimmes alt etter anledningen – og de kan styres fra hvor som helst via Hue-appen på iPhone, iPad eller iPod touch.
  Se film
  Se film
 • Fibaro Motion Sensor

  Fibaro Motion Sensor

  749,-
  FIBARO Motion Sensor er en svært avansert, ultraliten multisensor. Motion Sensor fikk CES 2015 Innovation Award og International Design Awards 2015.
 • Fibaro Flood Sensor

  Fibaro Flood Sensor

  799,-
  FIBARO Flood Sensor er en HomeKit vanndetektor som bruker trådløs Bluetooth®-teknologi. FIBARO Flood Sensor gir alarm ved oversvømmelse eller når vann oppdages mellom sondene.
 • Fibaro Dør Og Vindu

  FIBARO dør/vindussensor

  699,-
  FIBARO dør/vindussensor er en HomeKit-kompatibel magnetkontakt som kommuniserer med Bluetooth® low energy technology. Registrerer når du åpner/lukker dører og vinduer.
 • D Link Str

  D-Link Omna 180 HD HomeKit Cam

  2 049,-
  Kameraet benytter D-Links kunnskap om IP-overvåkningsenheter med Apples brukervennlige HomeKit-teknologi. Det elegante og stilrene designet passer perfekt inn i hjemmet.
 • Netatmo Værstasjon

  Netatmo Værstasjon

  1 499,-
  Med værstasjonen Netatmo kan du følge med på og overvåke vær- og luftkvaliteten både innendørs og utendørs. Når CO2 når for høye nivåer, blir brukeren varslet direkte på iPad, iPhone eller iPod touch, og kan iverksette tiltak som å øke ventilasjonen i rommet.
 • Netatmo Welcome Home

  Netatmo Welcome Home kamera med ansiktsgjenkjenning

  1 999,-
  Netatmo Welcome Home-kameraet med ansiktsgjenkjenning er en fjernstyrt innbruddsalarm som varsler deg når det er bevegelse foran kameraet.
 • 304Df589 83F5 A8C7 Cfcd 8Ef5C5B18E9A 5262 Ha5Ff36A0

  Netatmo Presence

  2 999,-
  Presence er et smart utendørskamera som gjenkjenner og varsler deg om mennesker, biler og dyr. Kameraet analyserer i sanntid om noen lusker rundt huset, om en bil kjører inn i oppkjørselen eller om et dyr befinner seg i hagen.
 • Netatmo Home01 9222 H55132C6A

  Netatmo Healthy Home Coach

  999,-
  Netatmo Healthy Home Coach måler luftkvalitet, støynivå, luftfuktighet og temperatur i boligen din og varsler deg via iPhone eller iPad hvis det oppstår problemer. Du kan for eksempel redusere støynivået for bedre søvn eller finne riktig luftfuktighet for et familiemedlem med astma.
  Se film
  Se film
 • Apple 20Tv 204K 201 9420 H3E716090

  Apple TV 4K 32 GB

  1 899,-
  Med Apple TV 4K kan du se filmer og TV-pro­gram­mer i imponerende 4K HDR-kvalitet. Nyte timevis med bra innhold strømmetjenester. Strømme direktesendt sport og nyheter. Og få en TV-opplevelse i særklasse.
 • Skjermbilde 2017 11 30 Kl 22 31 10

  Eplehuset for bedrifter

  0,-
  I Eplehuset står vi alltid klare til å hjelpe deg som kunde. Enten du vil handle i en av våre butikker, trenger hjelp med service og support eller har behov for tjenester som skyløsninger og backup. Vi er eksperter på Apple og vi tilbyr et bredt og relevant sortiment av tilbehør til dine Apple-produkter. Besøk vår bedriftside!
 • Elgato Eve trådløs kontaktsensor for dør og vindu

  449,-
  Elgato Eve trådløs kontaktsensor for dør og vindu kan registrere om dører eller vinduer er åpne eller lukket, og deler informasjonen med en gratis app på iPhone eller iPad.
  Se film
  Se film
 • Elgato Eve Energi fjernstrømbryter

  549,-
  Se hvor mye strøm enhetene bruker til enhver tid, og slå dem av eller på med et enkelt trykk eller ved hjelp av Siri. Dette produktet er kompatibelt med HomeKit.
  Se film
  Se film