360
Se alle våre dingser

Vi vet hva som begeistrer

360 grader med fantastiske produkter du nesten blir svimmel av

  Ingen resultater til disse kriteriene

 • I Phone 7

  iPhone 7

  Fra 7 390,-
  iPhone 7 byr på dramatiske forbedringer av de viktigste bruksområdene for iPhone. Den har fått avanserte nye kamerasystemer. Ytelsene og batteritiden er de beste i noen iPhone.
 • -800,-
  I Phone Se

  iPhone SE

  Fra4 790,- Fra 3 990,-
  iPhone SE er den kraftigste firetommeren noensinne. Med en kjent design, men like fullt nyutviklet fra innsiden og ut. iPhone SE er utstyrt med A9, den samme avanserte chipen som sitter i iPhone 6s.
 • Apple Tv

  Apple TV

  Fra 1 699,-
  Nye Apple TV gir deg en helt ny opplevelse – med berøringsfunksjonen, spennende innhold, spill og mye annet på App Store – i tillegg til 
 ny og kraftig maskinvare.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • I Pad Mini

  iPad mini 4

  Fra 4 490,-
  Den nye iPad mini 4 leverer kompromissløs ytelse i et hendig format. Det er tynnere og lettere enn noen gang før, men kraftig nok til å hjelpe deg med å ta ideene dine enda lenger.
 • Ipadpro10

  iPad Pro 10,5"

  Fra 6 990,-
  10,5-tommeren er lett, men enormt kapabel og kraftfull. Retina-skjermen – verdens mest avanserte skjerm – har fått ny design. Og A10X Fusion-chipen gjør den kraftigere enn de fleste bærbare PC‐er.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Ipadpro129

  iPad Pro 12,9"

  Fra 8 990,-
  12,9-tommeren er lett, enormt kapabel og kraftfull. Retina-skjermen – verdens mest avanserte skjerm – har fått ny design. Og A10X Fusion-chipen gjør den kraftigere enn de fleste bærbare PC‐er.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Mac Book Pro Med Touch Bar

  MacBook Pro med Touch Bar

  Fra 18 990,-
  En genistrek du kan ta på. Den er raskere og kraftigere enn før, men likevel oppsiktsvekkende mye tynnere og lettere. Den har den mest fargerike og kystallklare skjermen som noen gang har eksistert på en bærbar Mac.
 • Macbook

  Macbook

  Fra 14 990,-
  I samme øyeblikk som du åpner den nye MacBooken, bringes alt i fokus på en helt fantastisk 12‑tommers Retina-skjerm.
 • Mac Book Pro 13 Tommer

  MacBook Pro 13-tommer

  Fra 14 990,-
  Nyhet! Den er raskere og kraftigere enn før, men likevel oppsiktsvekkende mye tynnere og lettere. Den har den mest fargerike og kystallklare skjermen som noen gang har eksistert på en bærbar Mac.
 • I Mac

  iMac 4K Retina

  Fra 14 990,-
  iMac har aldri hatt høyere ytelse, med raskere Intel Core-prosessor, kraftig grafikkprosessor i Radeon Pro 500- serien, Thunderbolt 3-tilkobling (USB-C) og en praktfull Retina 4K-skjerm med 43 prosent høyere lysstyrke og støtte for en milliard farger.
 • Bluesmart Smart Luggage

  Bluesmart smart koffert

  3 990,-
  Nyhet! Verdens første smarte koffert med innebygd GPS-sporing, mobillader og vekt.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Libratone Zip Mini

  Libratone Zipp Mini høyttaler

  1 999,-
  Smakfull design og premium lydkvalitet, kombinert med mulighet for multiromslyd. Libratone Zipp kobler du enkelt og trådløst til din iPhone eller annen enhet via Bluetooth, AirPlay eller DNLA.
 • Native Union Dock

  Native Union iPhone dock

  599,-
  Med sin elegante og minimalistiske form, vil denne dockingstasjonen fremheve designet til din iPhone når den lades. Du har full tilgang til skjermen når iPhone står i denne stabile dockingstasjonen.
 • Philips Hue

  Philips Hue hvit startpakke

  849,-
  Med den hvite Philips Hue-startpakken kan du lage et tilpasset lysmiljø i hjemmet fra praktisk talt hvor som helst. Kontroller det hvite Hue-systemet trådløst fra iPhone, iPad eller iPod touch. Last ned Philips Hue-appen for å komme i gang med å lage unike lyssettinger tilpasset forskjellige aktiviteter og humør.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Steelseries

  SteelSeries Nimbus Wireless Controller

  699,-
  Med den trådløse Nimbus-kontrolleren fra SteelSeries kan du spille hundrevis av kontrollerstøttede spill på nye Apple TV, iPhone, iPad og iPod touch.
 • Herschel Retreat

  Herschel Retreat Ryggsekk

  999,-
  Ryggsekken med plass til opptil 15-tommers bærbar har en klassisk fjellklatringssilhuett som er pakket rundt rikelig med plass til Apple-produktene dine.
 • Smarter I Kettle 2 0

  Smarter iKettle 2.0 vannkoker

  1 299,-
  Smarter iKettle 2.0 er en veldig smart vannkoker som sørger for at du ikke trenger å vente på kjøkkenet på at vannet skal koke. Du kan enkelt kontrollere iKettle 2.0 med en app, og enkelt overvåke når vannet er klart. Enten du er supereffektiv, eller bare litt lat så vil iKettle å spare deg for tid.
 • Libratone Zipp

  Libratone Zipp

  2 999,-
  Smakfull design og premium lydkvalitet, kombinert med mulighet for multiromslyd. Libratone Zipp kobler du enkelt og trådløst til din iPhone eller annen enhet via Bluetooth, AirPlay eller DNLA.
 • Sonos Play 5

  Sonos PLAY:5 trådløs høyttaler

  4 999,-
  Oppgrader til den helt nye PLAY:5; den kraftige smarthøyttaleren som finjusterer lyden for å gi deg all energien og følelsen artisten la i originalopptaket. Musikk som er ren, hensynsløs, velklingende og ekte.
 • Sonos Play 1

  Sonos PLAY:1 trådløs høyttaler

  1 999,-
  PLAY:1 lar deg streame bl.a. Apple Music, Spotify og WiMP trådløst fra iPhone og iPad, og er perfekt for god lyd på badet eller kjøkkenet. Du kan også sette opp to PLAY:1-høyttalere til å spille hver sin stereokanal, så du får en skikkelig stereoopplevelse!
 • Philips Hue Go White

  Philips Hue Go

  899,-
  Lage dine egne lysinnstillinger hjemme eller hvor du enn befinner deg. Lys opp enhver situasjon med Philips Hue Go – den mest allsidige lampen i hjemmet ditt, med en lyseffekt på opptil 300 lumen.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Philips Hue Bridge V2 Home Kit

  Philips Hue-bro

  599,-
  Med Philips Hue-broen kan du kontrollere alle Hue-produktene via Hue-appen med iPhone, iPad eller iPod touch. Når du har installert Hue-broen og lastet ned appen til iOS-enheten, er du klar til å bygge et tilpasset lyssystem helt på egen hånd.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Philips Hue White Single

  Philips Hue hvit enkeltpære E27

  199,-
  Philips Hue hvit utvidelsespære gir hvitt høykvalitetslys som du kan skru opp eller dimme slik det passer deg – du kan kontrollere det fra hvor som helst via Hue-appen på iPhone, iPad eller iPod touch. Pærene er enkle å montere og bruke, da de passer rett inn i soklene du allerede har.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Netatmo Værstasjon

  Netatmo Værstasjon

  1 499,-
  Med værstasjonen Netatmo kan du følge med på og overvåke vær- og luftkvaliteten både innendørs og utendørs.
 • Netatmo Welcome

  Netatmo Welcome Home kamera

  1 999,-
  Nyhet! Netatmo Welcome Home-kameraet med ansiktsgjenkjenning er en fjernstyrt innbruddsalarm som varsler deg når det er bevegelse foran kameraet.
 • Twelve South Compass 2 For I Pad Red

  Twelve South Compass 2 for iPad

  399,-
  TwelveSouth Compass 2 er et bærbart stativ for iPad, som har et stilig og anvendelig design.
 • Bluelounge Cablebox White

  Bluelounge CableBox

  299,-
  Nyhet! CableBox er en kabelorganisator som skjuler kabelrot under pulten, ved siden av datamaskinen eller bak TV-en. CableBox fungerer med både lange og brede overspenningsvern-forgreninger
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Native Union Watch Dock Slate Gray

  Native Union Apple Watch dockingstasjon

  649,-
  Med DOCK kan du lade klokken din samtidig som du bruker den. Dockingstasjonen har en roterende arm som finner optimal vinkel for interaksjon med ditt display. I tillegg sikrer den mot at klokken din faller i gulvet.
 • Smarter Wi Fi Coffee Machine

  Smarter WiFi kaffemaskin

  2 499,-
  Smarter Coffee er en veldig smidig kaffebrygger som muliggjør at du kan våkne opp til duften av nymalt kaffe hver morgen. Du kan styre Smarter Coffee ved hjelp av en app i din iPhone. På denne måten kan du brygge fersk kaffe fra hvor som helst i huset, rett fra din iPhone.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Vogels Tmm 107 Wall Mount 2 Pack

  Vogels TMM 107 Wall Mount 2 pack

  399,-
  Kombiner Vogels TMM 107 Wall Mount med Vogels TMM 1000 Tablet Holder Universal og fest ditt nettbrett nesten hvor du måtte ønske.
 • Osmo Coding Game

  Osmo Coding Spill

  499,-
  Kodingstilleggspakke til Osmo Spillsystem som lærer barna dine å bruke programmeringskommandoer og praktiske kodeklosser til å kontrollere Awbie, en leken rollefigur som er glad i deilige jordbær.
 • Osmo Genius Kit Incl Starter Kit

  Osmo Genius Kit

  1 099,-
  Osmo er et unikt pedagogisk spilltilbehør som låser opp endeløse muligheter for fysisk spill på iPad. Den avanserte teknologien i Osmo er basert på kunstig intelligens som forener fysisk og digital lek.
 • Sphero Star Wars Bb8

  Sphero Star Wars BB-8-droid

  1 599,-
  Lev deg inn i Star Wars-eventyret med din helt egne BB-8 BB-8 husker interaksjoner, viser en rekke følelser og kvikner til når den hører kommandoene dine. Aktiver «Patrol» for å la droiden utforske på egen hånd.
 • Withings Body Cardio White

  Nokia Body Cardio kroppsvekt

  1 699,-
  Withings' mest avanserte modell, Body Cardio Wi-Fi Scale, er blant de første vektene for hjemmebruk som gir en vurdering av kardiovaskulær helse ved å måle pulsbølgehastigheten. Den løvtynne og elegante designen viser vekt, kroppsfett og vannprosent i tillegg til muskel- og skjelettmasse.
 • Desk

  BlueLounge StudioDesk XL 150cm

  7 995,-
  Et tradisjonelt skrivebord med en moderne tvist. StudioDesk XL har et skjult rom for å gjemme kabler og strømforgrening, så du holder orden både på bordflaten og under pulten. XL-varianten har 30 cm lenger bordflate enn standardmodellen.
 • Withings Thermo

  Nokia Thermo termometer

  999,-
  Withings Thermo er et praktisk termometer som måler temperaturen på to sekunder og kan brukes til å følge med på helsen til hele familien direkte på iPhone.
 • Elgato Eve Room

  849,-
  Eve serien har blitt nøye designet for å blende inn i ditt hjemmemiljø. Elegansen strekker seg til helt trådløs drift: takket være Bluetooth Smart teknologi, Eve er drevet av langvarige utskiftbare batterier, så du trenger ikke engang å håndtere strømledninger.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Elgato Eve Energi fjernstrømbryter

  549,-
  Eve serien har blitt nøye designet for å blende inn i ditt hjemmemiljø. Elegansen strekker seg til helt trådløs drift: takket være Bluetooth Smart teknologi, Eve er drevet av langvarige utskiftbare batterier, så du trenger ikke engang å håndtere strømledninger.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Elgato Eve Weather trådløs værsensor for utendørsbruk

  549,-
  Eve serien har blitt nøye designet for å blende inn i ditt hjemmemiljø. Elegansen strekker seg til helt trådløs drift: takket være Bluetooth Smart teknologi, Eve er drevet av langvarige utskiftbare batterier, så du trenger ikke engang å håndtere strømledninger.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Elgato Eve trådløs kontaktsensor for dør og vindu

  449,-
  Eve serien har blitt nøye designet for å blende inn i ditt hjemmemiljø. Elegansen strekker seg til helt trådløs drift: takket være Bluetooth Smart teknologi, Eve er drevet av langvarige utskiftbare batterier, så du trenger ikke engang å håndtere strømledninger.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Philips Hue Bevegelsessensor

  Philips Hue bevegelsessensor

  399,-
  Automatisk bevegelsessensor som slår på Hue-lysene dine når det registreres bevegelser.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Native Union I Phone Dock Marmor

  Native Union iPhone Dock+ Marmor

  1 249,-
  Eksklusiv dock i solid marmorutførelse med inkludert Lightning-kabel.
 • Track R Bravo Sporingsbrikke

  TrackR Bravo sporingsbrikke

  299,-
  Er du en av de som stadig vekk legger fra deg nøklene, mister mobilen, glemmer veska eller andre ting? Da burde du ha TrackR. TrackR er en sporingsbrikke som bruker både GPS og lydsignaler for å markere hvor gjenglemte gjenstander befinner seg, så du på en enkel og effektiv måte kan finne de igjen.
 • Movie Mask

  MovieMask

  799,-
  Få kinoopplevelsen hvor som helst, når som helst. Bruk den på toget, flyet, i parken eller på soverommet, MovieMask er den ultimate måten å nyte skjermen og innholdet på din iPhone.
 • Belkin 4000M Ah Power Pack Black

  Belkin MIXIT↑ 4000mAh strømbank

  299,-
  Kompakt strømbank med to USB-porter for lading av to enheter samtidig.
 • Floome Alkoholtester Til I Phone

  Floome alkoholtester til iPhone

  899,-
  Floome måler din alkoholkonsentrasjon i blodet (BAC) og sender resultatene direkte til din iPhone.
 • Netatmo Presence Utendørskamera

  Netatmo Presence utendørskamera

  2 999,-
  Presence er et smart utendørskamera som gjenkjenner og varsler deg om mennesker, biler og dyr. Kameraet analyserer i sanntid om noen lusker rundt huset, om en bil kjører inn i oppkjørselen eller om et dyr befinner seg i hagen.
 • Nomad Charging Slim Wallet 2400 M Ah

  Nomad Slim lommebok med reiselader

  999,-
  Nomad slim lommebok i ekte skinn med innebygd reiselader for iPhone med Lightning-tilkobling.
 • Philips Hue Bloom Living Colors

  Philips Hue LivingColors Bloom bordlampe

  799,-
  Den perfekte fargeskiftende stemningslampen, styrt fra din iPhone eller iPad.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Philips Hue Light Strips Plus V2 1M Ext

  Philips Hue LightStrips forlenging

  249,-
  Forleng Philips Hue Lightstrip Plus med opptil 10 meter ved å legge til 1-meters skjøt, slik at du kan dekke større flater
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Philips Hue Light Strips Plus V2

  Philips Hue LightStrips Plus

  799,-
  Den nye Philips Hue LightStrips Plus kommer med enda flere farger, nå får du i tillegg hvite nyanser.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Philips Hue Tap

  Philips Hue Tap

  599,-
  Smart lysbryter til din Philips Hue-samling.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Philips Hue Single Bulb Gu10 V2

  Philips Hue GU10 Enkeltpære

  599,-
  Skap ditt personlige, trådløse belysningsmiljø med Philips Hue tilkoblede lyspærer og trådløse bro. Alt kan styres fra iPhone eller iPad hvor du enn befinner deg.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Netatmo Mount For Regn Og Vindmaaler2

  Netatmo feste for vind- og regnmåler

  279,-
  Med dette festet kan du enkelt montere din Netatmo vind- eller regnmåler til veggen, taket, rekkverket eller andre steder.
 • Netatmo Vindmaaler2

  Netatmo vindmåler

  999,-
  Vindmåleren måler vindstyrke og vindretning, og sender resultatene til din telefon eller nettbrett.
 • Netatmo Regnsensor

  Netatmo regnmåler

  699,-
  Med Netatmo regnmåler kan du måle hvor mye regn som har falt akkurat i din hage, og lese av resultatet via din iPhone eller iPad.
 • Netatmo Ekstra Innendørssensor

  Netatmo ekstra innendørssensor

  699,-
  Med en ekstra sensor kan du ha full kontroll på klimaet på et ekstra rom i hjemmet. Man kan ha opptil 3 ekstra sensorer koblet opp mot Netatmo Værstasjon.
 • Native Union 3M Night Cable Marble Black

  Native Union lade-kabel m/marmorbase

  599,-
  Native Union Night-kabelen er en 3 meter lang lightning-til-USB-kabel med vektet ankringsknute til lading og synkronisering. Denne spesialutgaven kommer i tillegg med en tilhørende base i marmor.
 • Parrot Pot Sort

  Parrot Pot tilkoblet blomsterpotte

  1 499,-
  En smart blomsterpotte som hjelper deg å få plantene dine til å blomstre. Selvvanningssystemet og fire innebygde sensorer monitorerer planten din døgnet rundt, og gjør plantestellet til en lek!
 • Sonos Sub Black

  Sonos SUB trådløs subwoofer

  6 999,-
  Sonos-systemets unike trådløse subwoofer, som tilfører masse dyp og dynamisk bass til de musikalske opplevelsene. Den er utrolig lett å sette opp, og du kan plassere SUB både stående og liggende, f.eks. under sofaen.
 • Sonos Playbar

  Sonos PLAYBAR

  6 999,-
  En suveren soundbar TV-høyttaler såvel som et trådløst alt-i-ett streaming-musikkanlegg med full app-fjernkontroll (Apple iOS/Android).
 • Sonos Boost

  Sonos Boost

  999,-
  Et nettverksadapter som hjelper deg få det meste ut av Sonos' eget trådløse nettverk.
 • Sonos Play 3 Black

  Sonos Play:3 trådløs høyttaler

  2 999,-
  Et superkompakt trådløst alt-i-ett musikkanlegg som gjør det enklere og billigere å få glede av musikken på PC/Mac, Spotify/WiMP, internettradio m.m. i god kvalitet.
 • Flic White Button

  Flic smartknapp

  Fra 349,-
  Ta kontroll over appene og de tilkoblede enhetene i huset ditt med et enkelt knappetrykk.
 • Philips Hue Dimmer Switch

  Philips Hue Dimmerbryter

  249,-
  Slå på og av eller dimme Hue-lysene dine fra hvor som helst med denne trådløse bryteren.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Philips Hue Starter Kit E27 V2 Eu

  Philips Hue Ambiance startpakke E27

  1 899,-
  Med Philips Hue Ambiance-startpakken kan du lage ditt eget lysmiljø hjemme ved å bruke Apple iOS-enheten din.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Philips Hue Starter Kit Gu10 V2 Eu

  Philips Hue GU10 Oppstartspakke

  1 899,-
  Skap ditt personlige, trådløse belysningsmiljø med Philips Hue tilkoblede lyspærer og trådløse bro. Innstill, demp og styr belysningen fra iPad eller iPhone.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Belkin I Phone And Apple Watch Dock White

  Belkin iPhone og Apple Watch-dock

  999,-
  Lad opp både iPhone og Apple Watch med denne elegante docken fra Belkin.
 • Bluelounge Cable Drop Multi 2 Pack White

  Bluelounge CableDrop Multi 2-pakning

  99,-
  CableDrop Multi er en selvheftende kabelklips som holder flere kabler ankret til der du trenger dem. Pakken inneholder to kabelklips som holder opptil fire kabler hver.
 • Bluelounge Cable Drop 6 Pack White

  BlueLounge CableDrop 6-pakning

  99,-
  Med CableDrops slipper du å lete etter kablene som stadig har en tendens til å gli bak pulten så den er vanskelig å nå neste gang du trenger å bruke den.
 • Bluelounge Cablebox Mini White

  BlueLounge CableBox mini

  199,-
  CableBox Mini er en kabelorganisator som skjuler kabelrot under pulten, ved siden av datamaskinen eller bak TV-en. CableBox Mini fungerer med mindre forgreninger.
 • Beddit 3 Søvnmåler

  Beddit 3 Søvnmåler

  1 399,-
  Søvnmåleren Beddit 3 registrerer automatisk søvnvanene dine og brukes sammen med Beddit-appen på iPhone eller iPad for å gi deg en god natts søvn.
 • Bluelounge Smarte Merkelapper Quick Peek

  Bluelounge smarte merkelapper

  129,-
  Quick Peek inneholder 32 selvklebende smarte merkelapper som virker sammen med gratisappen Quick Peek for å hjelpe deg å holde oversikt over tingene dine.
 • Flic Smartknapp

  Flic smartknapp

  Fra 349,-
  Ta kontroll over appene og de tilkoblede enhetene i huset ditt med et enkelt knappetrykk.
 • Drone Dji

  DJI Spark minidrone

  5 799,-
  DJI Spark er en minidrone som lar deg fange øyeblikket uansett når du føler deg inspirert. Dronen filmer i full HD oppløsning og tar stillbilder i 4K oppløsning. Styr dronen enten med en iPhone, iPad eller med håndbevegelser.
 • Nanoleaf

  Nanoleaf Aurora Lighting Smarter Kit

  2 099,-
  Våkn opp med soloppgangen, forbedre humøret ditt med lys og farger, gjør rommene dine vakrere og tilpass lyset etter ditt eget ønske.
 • Sensibosky

  Sensibo Sky smart klimaanleggkontroller

  1 499,-
  Det har aldri vært enklere å kontrollere klimaanlegget fra hvor som helst, når som helst. Sensibo lar deg maksimere komforten samtidig som du sparer energi.