360

  Ingen resultater til disse kriteriene

 • I Phone 7

  iPhone 7

  Fra 7 390,-
  iPhone 7 byr på dramatiske forbedringer av de viktigste bruksområdene for iPhone. Den har fått avanserte nye kamerasystemer. Ytelsene og batteritiden er de beste i noen iPhone.
 • -800,-
  I Phone Se

  iPhone SE

  Fra4 790,- Fra 3 990,-
  iPhone SE er den kraftigste firetommeren noensinne. Med en kjent design, men like fullt nyutviklet fra innsiden og ut. iPhone SE er utstyrt med A9, den samme avanserte chipen som sitter i iPhone 6s.
 • I Pad Mini

  iPad mini 4

  Fra 4 490,-
  Den nye iPad mini 4 leverer kompromissløs ytelse i et hendig format. Det er tynnere og lettere enn noen gang før, men kraftig nok til å hjelpe deg med å ta ideene dine enda lenger.
 • I Mac

  iMac 4K Retina

  Fra 14 990,-
  iMac har aldri hatt høyere ytelse, med raskere Intel Core-prosessor, kraftig grafikkprosessor i Radeon Pro 500- serien, Thunderbolt 3-tilkobling (USB-C) og en praktfull Retina 4K-skjerm med 43 prosent høyere lysstyrke og støtte for en milliard farger.
 • Mac Book Pro Med Touch Bar

  MacBook Pro med Touch Bar

  Fra 18 990,-
  En genistrek du kan ta på. Den er raskere og kraftigere enn før, men likevel oppsiktsvekkende mye tynnere og lettere. Den har den mest fargerike og kystallklare skjermen som noen gang har eksistert på en bærbar Mac.
 • Mac Book Pro 13 Tommer

  MacBook Pro 13-tommer

  Fra 14 990,-
  Nyhet! Den er raskere og kraftigere enn før, men likevel oppsiktsvekkende mye tynnere og lettere. Den har den mest fargerike og kystallklare skjermen som noen gang har eksistert på en bærbar Mac.
 • Macbook

  Macbook

  Fra 14 990,-
  I samme øyeblikk som du åpner den nye MacBooken, bringes alt i fokus på en helt fantastisk 12‑tommers Retina-skjerm.
 • Ipadpro129

  iPad Pro 12,9"

  Fra 8 990,-
  12,9-tommeren er lett, enormt kapabel og kraftfull. Retina-skjermen – verdens mest avanserte skjerm – har fått ny design. Og A10X Fusion-chipen gjør den kraftigere enn de fleste bærbare PC‐er.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Ipadpro10

  iPad Pro 10,5"

  Fra 6 990,-
  10,5-tommeren er lett, men enormt kapabel og kraftfull. Retina-skjermen – verdens mest avanserte skjerm – har fått ny design. Og A10X Fusion-chipen gjør den kraftigere enn de fleste bærbare PC‐er.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Apple Tv

  Apple TV

  Fra 1 699,-
  Nye Apple TV gir deg en helt ny opplevelse – med berøringsfunksjonen, spennende innhold, spill og mye annet på App Store – i tillegg til 
 ny og kraftig maskinvare.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Movie Mask

  MovieMask

  799,-
  Få kinoopplevelsen hvor som helst, når som helst. Bruk den på toget, flyet, i parken eller på soverommet, MovieMask er den ultimate måten å nyte skjermen og innholdet på din iPhone.
 • Polaroid Cube+ WiFi action-kamera

  1 799,-
  Morsomt Wi-Fi tilkoblet action-kamera som kan ta 8MP stillbilder og video i opptil 1440p HD-kvalitet
 • Polaroid Zip Mobile Printer White

  Polaroid Zip Mobile Printer

  1 599,-
  Befri minnene dine fra smarttelefonen med Polaroid Zip Mobile Printer. Skriv ut bildene dine hvor enn du befinner deg!
 • Track R Bravo Sporingsbrikke

  TrackR Bravo sporingsbrikke

  299,-
  Er du en av de som stadig vekk legger fra deg nøklene, mister mobilen, glemmer veska eller andre ting? Da burde du ha TrackR. TrackR er en sporingsbrikke som bruker både GPS og lydsignaler for å markere hvor gjenglemte gjenstander befinner seg, så du på en enkel og effektiv måte kan finne de igjen.
 • Native Union Apple Watch Dock Marble

  Native Union Apple Watch dock i marmor

  1 199,-
  Unik dockingstasjon i ekte marmor med holder for Apple Watch i børstet metall. Dockingstasjonen kan plasseres stående eller liggende så du kan velge om du vil bruke Apple Watch sin nattklokkemodus, eller om du vil bruke den aktivt mens den lades i dockingstasjonen.
 • Beats Ur Beats Rose Gold

  Beats urBeats øreplugger

  849,-
  urBeats fra Beats By Dr.Dre er særdeles robuste ørepropper for den aktive brukeren. Med en konstruksjon i metall tåler øreproppene tøffe tak samtidig som de leverer god, dynamisk og velkjent Beats-lydkvalitet.
 • Desk

  BlueLounge StudioDesk XL 150cm

  7 995,-
  Et tradisjonelt skrivebord med en moderne tvist. StudioDesk XL har et skjult rom for å gjemme kabler og strømforgrening, så du holder orden både på bordflaten og under pulten. XL-varianten har 30 cm lenger bordflate enn standardmodellen.
 • Pearl Compact Mirror Battery Pack Red

  Pearl Compact Mirror Battery Pack Red

  399,-
  Det som ser ut som et lekkert sminkespeil er ikke bare det. Integrert i speilet har du også et batteri som kan lade USB-enheter, som f.eks iPhone og iPad. Både elegant og veldig smart!
 • Urbanears Plattan Black

  Urbanears Plattan

  499,-
  Plattan ADV kommer fra det svenske merket Urbanears. Hodetelefonenes design og teknologi gir en dyp og varm lyd, og det klassiske designet kommer med flere nyttige funksjoner.
 • Richmond Finch I Phone Se Deksel White Marble

  Richmond & Finch iPhone deksel

  399,-
  Dette er et stilig deksel fra Richmond & Finch med marmor-design. Dekselet er laget av hardplast og omkranser hjørnene på telefonen, noe som gir god beskyttelse til telefonen din.
 • Joby Gorilla Pod Griptight Stand Xl

  Joby GorillaPod Griptight Stand XL

  299,-
  Med GorillaPod kan du feste telefonen til hva som helst - hvor som helst! Stativet kan bøyes, foldes, stå eller henge - de fleksible bena gir stabilitet, selv på ujevne overflater.
 • Dji Osmo Mobile

  DJI OSMO Mobile Kamerahåndtak

  3 299,-
  Med DJI OSMO Mobile-kamerahåndtaket for iPhone kan du enkelt fange øyeblikket i kinokvalitet og dele det med andre. Når den brukes med DJI GO-appen, gjør OSMO Mobile iPhonen din blir om til et kamera som beveger seg på en «smart» måte.
 • Ricoh Theta S 360

  Ricoh Theta S 360-graderskamera

  3 999,-
  Ta bilder og HD-video i 360 grader og overfør enkelt til din iPhone med den tilhørende appen,
 • Olloclip I Phone 6 6 P 4 In 1 Black Silver

  Olloclip iPhone 6s og 6s Plus kameralinse

  699,-
  4-i-1-kameralinse. Få mer ut av den fotografiske opplevelsen på iPhone 6 med Olloclips hurtigtilkoblingsobjektiv i en liten, praktisk design. Olloclip utvider det innebygde synsfeltet, noe som gir enestående og betagende visuelle effekter.
 • Incase 13 Mba Icon Sleeve Tensaerlite

  Incase MacBook Air 13-tommer ICON Etui

  599,-
  Komplett overflate og side beskyttelse for Macbook Air 13-tomer. De støtdempende Tensaerlite kantene er støpt og sydd til hver side av etuiet og gir maksimal beskyttelse med minimal vekt.
 • Pearl Compact Mirror Battery Pack Gold

  Pearl Compact Mirror Battery Pack

  399,-
  Det som ser ut som et lekkert sminkespeil er ikke bare det. Integrert i speilet har du også et batteri som kan lade USB-enheter, som f.eks iPhone og iPad. Både elegant og veldig smart!
 • Jbl Clip2 Bluetooth Speaker Black

  JBL Clip2 vanntett bærbar høyttaler

  599,-
  JBL Clip 2 er en ultrakompakt og bærbar høyttaler for deg som vil ha med musikksamlingen på reise. Vanntett utførelse og Bluetooth-tilkobling gjør at du kan strømme musikk hvor enn du måtte befinne deg, både på land og i vann.
 • Nomad Roadtrip Car Charger W Battery

  Nomad Roadtrip billader med ekstrabatteri

  499,-
  Laderen har et innebygget batteri på 3000mAh som gir rikelig med reservestrøm når du har behov for det. Roadtrip er også fremtidssikret, med både USB-A og USB-C-tilkobling.
 • Vogels Tmm 115 Seat Mount

  Vogels TMM 115 Seat Mount

  699,-
  Kombiner Vogels TMM 115 Seat Mount med Vogels TMM 1000 Tablet Holder Universal og fest nettbrettet ditt i baksete på bilen.
 • Belkin Car Vent Mount For I Phone

  Belkin iPhone ventilstativ for bil

  249,-
  Dette stativet som festes i lufteventilen i bilen din sørger for at alle iPhones funksjoner er lett tilgjengelige. Den er enkel å montere og bruke, og gir fordelen med GPS-navigering, musikkstreaming og håndfrie telefonsamtaler.
 • Belkin Car Cup Mount For I Phone

  Belkin iPhone koppholderstativ for bil

  399,-
  Belkins koppholderstativ gir en trygg og enkel måte å montere iPhone når du skal på biltur.
 • Belkin Road Rockstar 4 Usb Car Charger

  Belkin Road Rockstar 4-ports USB-billader

  399,-
  Gi ladeanledning til både for- og baksetepassasjerene med denne supersmarte billladeren.
 • Belkin Dual Car Charger 1M Lightning

  Belkin toports USB-billader med 1m kabel

  399,-
  Lad to USB-enheter samtidig fra sigarettenneruttaket med denne smarte billaderen fra Belkin. Med i pakken følger også en 1m USB-til-Lightning-kabel.
 • Belkin Family Rock Star 4 Port Usb

  Belkin Family RockStar USB-lader

  599,-
  Hjemmelader med USB-ladeuttak for 4 enheter. Laderen tilpasser automatisk ladestrømstyrke til enheten som kobles til.
 • Beats Powerbeats3 Wireless White

  Beats Powerbeats3 trådløse øretelefoner

  1 990,-
  Ta treningen til et nytt nivå med Powerbeats3 trådløse hodetelefoner. Med 12 timers batteritid har de krefter nok til mange økter, og ørekroker med sikker passform sørger for god komfort og stabilitet. Med Fast Fuel får du en hel time med avspilling etter bare fem minutters lading.
 • Urbanears Hellas Black Belt

  Urbanears Hellas hodetelefoner

  1 199,-
  Urbanears Active-serie er designet for å tåle både svette og regn, så du kan gi alt på trening uten å bekymre deg for fuktskade på lydutstyret. De trådløse Hellas-hodetelefonene har også berøringssensitive kontroller på utsiden, så du enkelt kan manøvrere gjennom dine spillelister når du trener.
 • Urbanears Reimers Team White Red Blue

  Urbanears Reimers ørepropper

  499,-
  Urbanears Active-serie er designet for å tåle både svette og regn, så du kan gi alt på trening uten å bekymre deg for fuktskade på lydutstyret. Reimers har dessuten refleks i kabelen så du er godt synlig når du er ute og jogger.
 • Bose Sound Sport Ie Wireless Black

  Bose SoundSport Wireless trådløse ørepropper

  1 899,-
  Nyt kraftfull lyd når du gir alt på trening. Helt uten ledninger som holder deg tilbake.
 • Jaybird Freedom Gold

  Jaybird Freedom trådløse ørepropper

  1 899,-
  Trådløse sportsørepropper med minimale dimensjoner, med passform som sitter godt på plass under aktivitet.
 • Nokē Smart hengelås

  649,-
  Unik app-tilkoblet hengelås, så du slipper å huske å ta med nøklene eller huske nok en kode.
 • Lifeproof I Phone 7 Fre Black

  LifeProof iPhone vanntett deksel

  799,-
  LifeProof Frē for iPhone 6s er et kompakt, men slankt og lett beskyttelsesetui. LifeProof Frē er vanntett, støtsikkert og beskytter effektivt mot smuss, snø og så mye mer.
 • Apple Watch Nike 42Mm Space Grey Alu

  Apple Watch Nike+

  4 290,-
  Apple Watch Series 2 Nike+er full av funksjoner som hjelper deg med å holde deg aktiv, motivert og på nett – og den er utviklet for alle former for trening.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Tangram Factory Smart Rope Led Jump Rope

  Tangram Factory Smart Rope LED hoppetau

  799,-
  Opplev hvordan en klassiker innen kondisjonstrening er blitt videreutviklet med Smart Rope LED-hoppetauet fra Tangram Factory. Takket være de 23 LED-lysene i tauet som er koblet til magnetsensorer, kan du se treningsdata når tauet er i luften, mens du hopper.
 • Wahoo Fitness Rflkt Bike Computer

  Wahoo Fitness RFLKT sykkelcomputer

  999,-
  Smart sykkelcomputer fra Wahoo som speiler treningsinfo trådløst fra din iPhone.
 • Wahoo TICKR X Pulsmåler

  999,-
  Hvis du trener uten iOS-enheten, lagrer TICKR X opptil 16 timer med data om puls, kaloriforbrenning og varighet. Når du så har tilgang til iPhone, iPad eller iPod touch igjen, kan du autosynkronisere og analysere dataene i Wahoo Fitness-appen.
 • Kickr

  Wahoo KICKR-sykkeltrener

  12 990,-
  Forvandle opplevelsen av innendørssykling med iPhone, den sykkelappen du liker best og Wahoo KICKR-sykkeltrener med krafttilførsel. Ta ganske enkelt av bakhjulet på sykkelen og koble det til Wahoo KICKR for å oppnå nøyaktig kraftmåling, iPhone-kontrollert motstand, åpne programvarevalg fra tredjepart og jevnest mulig sykling innendørs.
 • Microsoft Office 365

  Microsoft Office 365

  649,-
  Office 365 Personal inneholder, i tillegg til de velkjente programmene Word®, Excel® og PowerPoint®, også Cloud services, så du har adgang til Office hvor og når du har bruk for det. Du kan bare logge inn, så har du online adgang til dine Office-filer og applikasjoner hvor som helst.
 • Beoplay A1 Høyttaleren

  B&O Beoplay A1 høyttaler

  2 699,-
  En designperle av en høyttaler med spilleglede langt utover sin fysiske størrelse. Beoplay A1 kan spille i opptil 24 timer før den trenger å lades.
 • Bose Quiet Comfort 35 Ae Wireless Silver

  Bose QuietComfort 35 trådløse hodetelefoner

  3 999,-
  Det beste fra Bose er nå trådløst. QuietComfort 35 leveres med bransjens beste støyreduksjon, slik at stille blir enda mer stille og musikken låter bedre. Så du bare kan lytte, uten forstyrrelser.
 • Bose Soundlink Mini Ii Carbon Black

  Bose SoundLink Mini II

  1 999,-
  SoundLink Mini II gir fyldig, naturlig lyd med dyp bass for å gi deg en god lytteopplevelse. Høyttaleren kommer i et lett design og passer for deg som ofte er på farta! Nå også med innebygget mikrofon for bruk som høyttalertelefon!
 • Twelve South Hover Bar For I Pad Mini

  Twelve South HoverBar 3

  649,-
  Fleksibel arm som festes på iPad eller iPad mini nesten hvor som helst, slik at du kan bruke den håndfritt.
 • Twelve South Hi Rise For Mac Book

  Twelve South HiRise stativ for MacBook

  699,-
  Twelve South' HiRise for MacBook er det eneste høydejusterbare skrivebordsstativet som forvandler den bærbare datamaskinen til en behagelig stasjonær maskin.
 • Withings Body Cardio White

  Nokia Body Cardio kroppsvekt

  1 699,-
  Withings' mest avanserte modell, Body Cardio Wi-Fi Scale, er blant de første vektene for hjemmebruk som gir en vurdering av kardiovaskulær helse ved å måle pulsbølgehastigheten. Den løvtynne og elegante designen viser vekt, kroppsfett og vannprosent i tillegg til muskel- og skjelettmasse.
 • Sphero Star Wars Bb8

  Sphero Star Wars BB-8-droid

  1 599,-
  Lev deg inn i Star Wars-eventyret med din helt egne BB-8 BB-8 husker interaksjoner, viser en rekke følelser og kvikner til når den hører kommandoene dine. Aktiver «Patrol» for å la droiden utforske på egen hånd.
 • Osmo Coding Game

  Osmo Coding Spill

  499,-
  Kodingstilleggspakke til Osmo Spillsystem som lærer barna dine å bruke programmeringskommandoer og praktiske kodeklosser til å kontrollere Awbie, en leken rollefigur som er glad i deilige jordbær.
 • Osmo Genius Kit Incl Starter Kit

  Osmo Genius Kit

  1 099,-
  Osmo er et unikt pedagogisk spilltilbehør som låser opp endeløse muligheter for fysisk spill på iPad. Den avanserte teknologien i Osmo er basert på kunstig intelligens som forener fysisk og digital lek.
 • Bluelounge Sanctuary4 Charge Station

  Bluelounge Sanctuary4 ladestasjon

  999,-
  Nyhet! Sanctuary4 er en fireports ladestasjon for dine nettbrett og mobilenheter. Med totalt 4 ampere har den rikelig med kraft til å lade flere enheter samtidig.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Beats Solo3 Wireless On Ear Gold

  Beats Solo3 trådløse hodetelefoner

  2 990,-
  Nyhet! Med en batteritid på opptil 40 timer er Beats Solo3 trådløse hodetelefoner perfekte til hverdagsbruk. Med Fast Fuel får du tre timers avspilling etter bare fem minutter med lading. Gled deg over prisvinnende Beats-lyd overalt med trådløs Bluetooth-teknologi i klasse 1. De åpne øreklokkene med polstring er justerbare, så du kan stille dem inn så de er behagelige hele dagen.
 • Bluelounge Posto Headphone Stand White

  Bluelounge Posto hodetelefonstativ

  199,-
  Elegant hodetelefonstativ som holder pulten ryddig når hodetelefonene ikke er i bruk.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Herschel Retreat

  Herschel Retreat Ryggsekk

  999,-
  Ryggsekken med plass til opptil 15-tommers bærbar har en klassisk fjellklatringssilhuett som er pakket rundt rikelig med plass til Apple-produktene dine.
 • Royal Republiq Explorer Double Cognac

  Royal Republiq Explorer Double Veske

  1 499,-
  En klassisk skinnveske med tidløst design og enkle og elegante detaljer. Med flere rom for lagring av både laptop, telefon og andre ting er den både funksjonell og praktisk.
 • Vogels Tmm 107 Wall Mount 2 Pack

  Vogels TMM 107 Wall Mount 2 pack

  399,-
  Kombiner Vogels TMM 107 Wall Mount med Vogels TMM 1000 Tablet Holder Universal og fest ditt nettbrett nesten hvor du måtte ønske.
 • Twelve South Compass 2 For I Pad Red

  Twelve South Compass 2 for iPad

  399,-
  TwelveSouth Compass 2 er et bærbart stativ for iPad, som har et stilig og anvendelig design.
 • Smarter I Kettle 2 0

  Smarter iKettle 2.0 vannkoker

  1 299,-
  Smarter iKettle 2.0 er en veldig smart vannkoker som sørger for at du ikke trenger å vente på kjøkkenet på at vannet skal koke. Du kan enkelt kontrollere iKettle 2.0 med en app, og enkelt overvåke når vannet er klart. Enten du er supereffektiv, eller bare litt lat så vil iKettle å spare deg for tid.
 • Smarter Wi Fi Coffee Machine

  Smarter WiFi kaffemaskin

  2 499,-
  Smarter Coffee er en veldig smidig kaffebrygger som muliggjør at du kan våkne opp til duften av nymalt kaffe hver morgen. Du kan styre Smarter Coffee ved hjelp av en app i din iPhone. På denne måten kan du brygge fersk kaffe fra hvor som helst i huset, rett fra din iPhone.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Native Union Watch Dock Slate Gray

  Native Union Apple Watch dockingstasjon

  649,-
  Med DOCK kan du lade klokken din samtidig som du bruker den. Dockingstasjonen har en roterende arm som finner optimal vinkel for interaksjon med ditt display. I tillegg sikrer den mot at klokken din faller i gulvet.
 • Bluelounge Cablebox White

  Bluelounge CableBox

  299,-
  Nyhet! CableBox er en kabelorganisator som skjuler kabelrot under pulten, ved siden av datamaskinen eller bak TV-en. CableBox fungerer med både lange og brede overspenningsvern-forgreninger
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Netatmo Welcome

  Netatmo Welcome Home kamera

  1 999,-
  Nyhet! Netatmo Welcome Home-kameraet med ansiktsgjenkjenning er en fjernstyrt innbruddsalarm som varsler deg når det er bevegelse foran kameraet.
 • Netatmo Værstasjon

  Netatmo Værstasjon

  1 499,-
  Med værstasjonen Netatmo kan du følge med på og overvåke vær- og luftkvaliteten både innendørs og utendørs.
 • Philips Hue Go White

  Philips Hue Go

  899,-
  Lage dine egne lysinnstillinger hjemme eller hvor du enn befinner deg. Lys opp enhver situasjon med Philips Hue Go – den mest allsidige lampen i hjemmet ditt, med en lyseffekt på opptil 300 lumen.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Philips Hue Bridge V2 Home Kit

  Philips Hue-bro

  599,-
  Med Philips Hue-broen kan du kontrollere alle Hue-produktene via Hue-appen med iPhone, iPad eller iPod touch. Når du har installert Hue-broen og lastet ned appen til iOS-enheten, er du klar til å bygge et tilpasset lyssystem helt på egen hånd.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Philips Hue White Single

  Philips Hue hvit enkeltpære E27

  199,-
  Philips Hue hvit utvidelsespære gir hvitt høykvalitetslys som du kan skru opp eller dimme slik det passer deg – du kan kontrollere det fra hvor som helst via Hue-appen på iPhone, iPad eller iPod touch. Pærene er enkle å montere og bruke, da de passer rett inn i soklene du allerede har.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Sonos Play 1

  Sonos PLAY:1 trådløs høyttaler

  1 999,-
  PLAY:1 lar deg streame bl.a. Apple Music, Spotify og WiMP trådløst fra iPhone og iPad, og er perfekt for god lyd på badet eller kjøkkenet. Du kan også sette opp to PLAY:1-høyttalere til å spille hver sin stereokanal, så du får en skikkelig stereoopplevelse!
 • Sonos Play 5

  Sonos PLAY:5 trådløs høyttaler

  4 999,-
  Oppgrader til den helt nye PLAY:5; den kraftige smarthøyttaleren som finjusterer lyden for å gi deg all energien og følelsen artisten la i originalopptaket. Musikk som er ren, hensynsløs, velklingende og ekte.
 • Libratone Zipp

  Libratone Zipp

  2 999,-
  Smakfull design og premium lydkvalitet, kombinert med mulighet for multiromslyd. Libratone Zipp kobler du enkelt og trådløst til din iPhone eller annen enhet via Bluetooth, AirPlay eller DNLA.
 • Native Union Dock

  Native Union iPhone dock

  599,-
  Med sin elegante og minimalistiske form, vil denne dockingstasjonen fremheve designet til din iPhone når den lades. Du har full tilgang til skjermen når iPhone står i denne stabile dockingstasjonen.
 • Philips Hue

  Philips Hue hvit startpakke

  849,-
  Med den hvite Philips Hue-startpakken kan du lage et tilpasset lysmiljø i hjemmet fra praktisk talt hvor som helst. Kontroller det hvite Hue-systemet trådløst fra iPhone, iPad eller iPod touch. Last ned Philips Hue-appen for å komme i gang med å lage unike lyssettinger tilpasset forskjellige aktiviteter og humør.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Steelseries

  SteelSeries Nimbus Wireless Controller

  699,-
  Med den trådløse Nimbus-kontrolleren fra SteelSeries kan du spille hundrevis av kontrollerstøttede spill på nye Apple TV, iPhone, iPad og iPod touch.
 • Libratone Zip Mini

  Libratone Zipp Mini høyttaler

  1 999,-
  Smakfull design og premium lydkvalitet, kombinert med mulighet for multiromslyd. Libratone Zipp kobler du enkelt og trådløst til din iPhone eller annen enhet via Bluetooth, AirPlay eller DNLA.
 • Bluesmart Smart Luggage

  Bluesmart smart koffert

  3 990,-
  Nyhet! Verdens første smarte koffert med innebygd GPS-sporing, mobillader og vekt.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Sphero Star Wars Bb 8 Battle Worn Droid Med Force Band

  Sphero Star Wars BB-8 Battle-worn droid m/Force Band

  2 199,-
  Par ditt Force Band med en Special Edition Battle-Worn BB-8 droid! Denne Astromech-droiden bærer preg av sin farefulle ferd gjennom galaksen på oppdrag med Resistansen. Du kan følge med på at droiden utforsker på egen hånd, guide den selv, eller lage og se holografiske opptak via tilhørende app.
 • Withings Thermo

  Nokia Thermo termometer

  999,-
  Withings Thermo er et praktisk termometer som måler temperaturen på to sekunder og kan brukes til å følge med på helsen til hele familien direkte på iPhone.
 • Bo Beoplay H8 Hodetelefoner

  B&O Beoplay H8 hodetelefoner

  4 499,-
  Trådløse på-øret-hodetelefoner med aktiv støykansellering. Komplett med Bang & Olufsens velkjente fokus på kompromissløs lydkvalitet, utsøkt design og premium utførelse.
 • Belkin iPhone 7 Plus-treningsarmbånd

  349,-
  Sport-Fit Plus treningsarmbånd beskytter ikke bare telefonen din mens du trener - det er også utrolig behagelig å ha på. Treningsarmbåndet har en behagelig passform og et slankt design, så du glemmer fort at du har det på.
 • Belkin iPhone 6s-treningsarmbånd

  249,-
  Slim-Fit Plus treningsarmbånd beskytter ikke bare telefonen din mens du trener - det er også utrolig behagelig å ha på. Treningsarmbåndet har en behagelig passform og et slankt design, så du glemmer fort at du har det på.
 • Elgato Eve trådløs kontaktsensor for dør og vindu

  449,-
  Eve serien har blitt nøye designet for å blende inn i ditt hjemmemiljø. Elegansen strekker seg til helt trådløs drift: takket være Bluetooth Smart teknologi, Eve er drevet av langvarige utskiftbare batterier, så du trenger ikke engang å håndtere strømledninger.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Elgato Eve Energi fjernstrømbryter

  549,-
  Eve serien har blitt nøye designet for å blende inn i ditt hjemmemiljø. Elegansen strekker seg til helt trådløs drift: takket være Bluetooth Smart teknologi, Eve er drevet av langvarige utskiftbare batterier, så du trenger ikke engang å håndtere strømledninger.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Elgato Eve Weather trådløs værsensor for utendørsbruk

  549,-
  Eve serien har blitt nøye designet for å blende inn i ditt hjemmemiljø. Elegansen strekker seg til helt trådløs drift: takket være Bluetooth Smart teknologi, Eve er drevet av langvarige utskiftbare batterier, så du trenger ikke engang å håndtere strømledninger.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Elgato Eve Room

  849,-
  Eve serien har blitt nøye designet for å blende inn i ditt hjemmemiljø. Elegansen strekker seg til helt trådløs drift: takket være Bluetooth Smart teknologi, Eve er drevet av langvarige utskiftbare batterier, så du trenger ikke engang å håndtere strømledninger.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Belkin iPhone 7-treningsarmbånd

  299,-
  Sport-Fit Plus treningsarmbånd beskytter ikke bare telefonen din mens du trener - det er også utrolig behagelig å ha på. Treningsarmbåndet har en behagelig passform og et slankt design, så du glemmer fort at du har det på.
 • Uncommon Clip Tooth Stereo Pro Handsfree

  Uncommon ClipTooth StereoPro Handsfree

  699,-
  Dette trådløse Bluetooth-headsettet har også en praktisk klype, som enkelt oppbevarer headsettet for deg når det ikke er i bruk. I tillegg følger det med en ekstra øreplugg, så du kan nyte stereomusikk med headsettet i tillegg til å ta samtaler.
 • Wahoo Matte

  Wahoo KICKR gulvmatte

  699,-
  KICKR gulvmatten er den perfekte partner for din KICKR eller KICKR SNAP sykkelrulle. Den har antiskli-belegg så rullen holdes på plass uansett hvor mye du svetter! I tillegg er matten lyddempende, så du ikke vekker opp hele huset når du tar morgenøkten.
 • Apple Pencil

  Apple Pencil for iPad Pro

  1 099,-
  Velkjent, revolusjonerende og fullstendig ukjent. Selv om teknologien på innsiden er helt ulik alt annet Apple har laget, kjenner du igjen den velkjente følelsen når du begynner å bruke Apple Pencil. Den gir deg muligheten til å skape utallige effekter helt ned på pikselnivå, og større kreativ frihet enn noen gang før.
 • Philips Hue Bevegelsessensor

  Philips Hue bevegelsessensor

  399,-
  Automatisk bevegelsessensor som slår på Hue-lysene dine når det registreres bevegelser.
  Se Viviana demonstrere produktet
  Se Viviana demonstrere produktet
 • Belkin Universal Løpebelte

  Belkin Universal løpebelte

  399,-
  Med Belkin sitt løpebelte trenger du ikke tenke på noe annet en treningen. Beltet er behagelig å ha på, og oppbevarer trygt alle eiendelene dine mens du er på trening.
 • Native Union I Phone Dock Marmor

  Native Union iPhone Dock+ Marmor

  1 249,-
  Eksklusiv dock i solid marmorutførelse med inkludert Lightning-kabel.
 • Netatmo Presence Utendørskamera

  Netatmo Presence utendørskamera

  2 999,-
  Presence er et smart utendørskamera som gjenkjenner og varsler deg om mennesker, biler og dyr. Kameraet analyserer i sanntid om noen lusker rundt huset, om en bil kjører inn i oppkjørselen eller om et dyr befinner seg i hagen.
 • Nomad Charging Slim Wallet 2400 M Ah

  Nomad Slim lommebok med reiselader

  999,-
  Nomad slim lommebok i ekte skinn med innebygd reiselader for iPhone med Lightning-tilkobling.
 • Nomad 42Mm Watch Strap Tan

  Nomad 42mm Watch Strap

  1 299,-
  Nomad Strap er laget i ekte italiensk kalveskinnslær, nøye utvalgt etter Nomads strenge kvalitetskrav. Læret er minimalt behandlet, og vil derfor få mer særpreg jo mer den brukes.
 • Beats EP åpne hodetelefoner

  990,-
  Beats EP åpne hodetelefoner spiller perfekt balansert lyd. Batteriløs design gir ubegrenset avspillingstid, og den elegante og kraftige rammen er forsterket med lett rustfritt stål.
 • Belkin 4000M Ah Power Pack Black

  Belkin MIXIT↑ 4000mAh strømbank

  299,-
  Kompakt strømbank med to USB-porter for lading av to enheter samtidig.
 • Floome Alkoholtester Til I Phone

  Floome alkoholtester til iPhone

  899,-
  Floome måler din alkoholkonsentrasjon i blodet (BAC) og sender resultatene direkte til din iPhone.
 • Belkin I Phone And Apple Watch Dock White

  Belkin iPhone og Apple Watch-dock

  999,-
  Lad opp både iPhone og Apple Watch med denne elegante docken fra Belkin.
 • Twelve South Headphone Stand Silver

  Twelve South Fermata hodetelefonstativ m/lader

  799,-
  Sett fra deg de trådløse hodetelefonene dine på det elegante stativet når de ikke er i bruk, og fyll samtidig opp batteriet med den integrerte Micro-USB-kabelen koblet til en medflgende vegglader.
 • Native Union 3M Night Cable Marble Black

  Native Union lade-kabel m/marmorbase

  599,-
  Native Union Night-kabelen er en 3 meter lang lightning-til-USB-kabel med vektet ankringsknute til lading og synkronisering. Denne spesialutgaven kommer i tillegg med en tilhørende base i marmor.
 • Beddit 3 Søvnmåler

  Beddit 3 Søvnmåler

  1 399,-
  Søvnmåleren Beddit 3 registrerer automatisk søvnvanene dine og brukes sammen med Beddit-appen på iPhone eller iPad for å gi deg en god natts søvn.
 • Bluelounge Smarte Merkelapper Quick Peek

  Bluelounge smarte merkelapper

  129,-
  Quick Peek inneholder 32 selvklebende smarte merkelapper som virker sammen med gratisappen Quick Peek for å hjelpe deg å holde oversikt over tingene dine.
 • Flic Smartknapp

  Flic smartknapp

  Fra 349,-
  Ta kontroll over appene og de tilkoblede enhetene i huset ditt med et enkelt knappetrykk.
 • Nanoleaf

  Nanoleaf Aurora Lighting Smarter Kit

  2 099,-
  Våkn opp med soloppgangen, forbedre humøret ditt med lys og farger, gjør rommene dine vakrere og tilpass lyset etter ditt eget ønske.
 • Sensibosky

  Sensibo Sky smart klimaanleggkontroller

  1 499,-
  Det har aldri vært enklere å kontrollere klimaanlegget fra hvor som helst, når som helst. Sensibo lar deg maksimere komforten samtidig som du sparer energi.
 • Drone Dji

  DJI Spark minidrone

  5 799,-
  DJI Spark er en minidrone som lar deg fange øyeblikket uansett når du føler deg inspirert. Dronen filmer i full HD oppløsning og tar stillbilder i 4K oppløsning. Styr dronen enten med en iPhone, iPad eller med håndbevegelser.